Imate pitanje?  Kontaktirajte nas na: info@whoiswhoinit.com 

CMS RJESENJA

Izdvojena CMS rješenja

IZDVOJENO
CMS - Content management system

CMS (IN2)

IN2 kao vodeći hrvatski proizvođač softverskih rješenja u svom portfelju nudi i realizaciju CMS-a.

Detalji

IN2 kao vodeći hrvatski proizvođač softverskih rješenja u svom portfelju nudi i realizaciju CMS-a. Profesionalan i individualan pristup u planiranju projekta i UX faze započinje istraživanjem te prikupljanjem informacija o projektu i procesima.Aktivnost se provodi kroz radionice s naručiteljem u kojima se definiraju korisnički scenariji te nalaze optimalna rješenja. Nakon završene faze UX planiranja i prihvaćenog prototipa od strane naručitelja slijedi izrada korisničkog sučelja. U ovoj fazi izrađujemo globalni “Look and feel” te sve funkcionalne predloške.

Ključna prednost proizvoda
Rješenje je potpuno prilagođeno potrebama korisnika. Administracija sadržaja je laka i brza kroz administracijsku konzolu. Moguće je prikazati personalizirani sadržaj posjetiteljima stranice. Responsive Web Design tehnologija koja omogućuje pristup korisnicima na različitim veličinama zaslona.

Kompetitivnost
Koriste se tehnologije koje se mogu modificirati prema zahtjevima korisnika. Sustav je potpuno modularan i može ispuniti sva očekivanja. Kreirane stranice su izuzetno pogodne za SEO optimizaciju te postoji mogućnost spajanja na društvene mreže i alate za raćenje i analizu ponašanja korisnika.


Galerija slika

Dodatne informacije

IN2 d.o.o.

Već 25 godina razvijamo softver za niz industrijskih vertikala. Iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekli smo u gotovo svim poslovnim granama. Više od 600 zaposlenih pozicioniranih u 7 država regije, čini IN2 grupu jednim od lidera softverske industrije u regiji. Hrvatsko IT tržište prepoznaje nas po razvojnim projektima koji postavljaju visoke standarde izvedbe, uz dostupnost velike količine resursa. Kontinuirano ulažemo u implementaciju novih tehnologija, nudeći bogat izbor rješenja prilagođenih potrebama i zahtjevima korisnika.


Zagreb Marohnićeva 1/1, 10000 Zagreb

Sanja Svilokos Izvrsni direktor Digitalno poslovanje i nova poslovna podrucja

INTERVJU: Sanja Svilokos, izvršna direktorica

Koje su glavne prednosti vaše tvrtke u razvoju i implementaciji CMS-a?

IN2 grupa ima dugogodišnje iskustvo na raznim područjima implementacije kompleksnih sustava, a naše IT profesionalce karakterizira inovativnost, profesionalni pristup projektu, osobna odgovornost te bogata tehnička i poslovna znanja.

Možete li predstaviti kompetencije vašeg Tima i zašto je baš vaša tvrtka prava adresa za kvalitetan CMS?

Ponosni smo na implementaciju rješenja koja su potpuno funkcionalna i istovremeno atraktivna. Prije svega je to zato što smo svladali ravnotežu u našim timovima: sve je na svom mjestu. Naši programeri, testeri i poslovni konzultanti međusobno se upotpunjuju i surađuju s našim klijentima. Članovi našeg tima imaju dugogodišnja iskustva u razvoju, implementaciji i radu na najraširenijim profesionalnim CMS rješenjima na svijetu.

Koje su glavne komparativne prednosti vašeg rješenja u odnosu na konkurenciju?

Glavne komparativne prednosti našeg rješenja su:

Skalabilnost – core rješenje počiva na skalabilnim zahtjevima te je za to optimiziran
Out-of-the-box funkcionalnosti – dolazi sa različitim out-of-the-box funkcionalnostima, te postoji mnogo gotovih modula sa kojima je postojeće moguće proširiti. Zbog velike količine gotovih funkcionalnosti potrebe za custom developmentom su najčešće minimalne.
Fleksibilnost - ipak, ukoliko naručitelj ima potrebu ili želju za ugradnjom dodatnih funkcionalnosti, osigurana je proširivost postojećih out-of-the-box funkcionalnosti novim custom funkcionalnostima.
Sigurnost – moduli prolaze strogu kontrolu sigurnosti te slove kao najsigurniji CMS-ovi na tržištu.

Na kojoj tehnologiji je bazirano vaše rješenje i na koji način je riješen sigurnosni aspekt?

CMS koji IN2 nudi svojim klijentima baziran je na PHP tehnologiji i MySQL.
Radi se sigurnom CMS-u koji koriste organizacije diljem svijeta - uključujući vodeće korporacije, robne marke i vlade - oslanjaju se na ovo rješenje te ga testiraju prema najstrožim standardima. Poseban tim za sigurnost, zajedno s velikim ekosustavom profesionalnih usluga i jednom od najvećih zajednica razvojnih programera u svijetu, osigurava brzi odgovor na pitanja, osigurava sigurnost te povezivanje s drugim IT sustavima. Mnogi sigurnosni problemi u potpunosti su spriječeni snažnim standardima kodiranja.

Koliko traje implementacija/prebacivanje na vaš CMS i na koji način se pruža korisnička podrška/održavanje/update nakon implementacije

Vrijeme implementacije/prebacivanja na novi CMS ovisi o kompleksnosti zahtjeva klijenta, opsežnosti faze analize i planiranja korisničkog iskustva te količini podataka koje je potrebno migrirati na novo rješenje. U našem dosadašnjem iskustvu u prosjeku se radi o cca 3 mjeseca od ideje do realizacije.

Koje ključne moderne tehnologije ima implementirano vaše CMS rješenje?

Iznimno se vodi računa o Responsive Web Designu, a osim ključnih modernih tehnologija koje koristimo u samom razvoju CMS-a, ključan je i cijeli technology stack, koji uvijek prilagođavamo potrebama i zahtjevima samog projekta i naručitelja.

Istaknite još neke ključne karakteristike vašeg CMS rješenja.

Ključne karakteristike su brzo i jednostavno uređivanje sadržaja te njegova objava. Bez dodatnih dorada na proizvodu dostupna je opcija višejezičnosti. Dostupna je i velika baza besplatnih pluginova koji olakšavaju i ubrzavaju dodatni razvoj CMS-a. Obzirom da su naše područje rada složeni IT sustavi, CMS rješenja prema potrebama konkretnog projekta integriramo s drugim sustavima i izvorima podataka, kako bi poslovni procesi za naše klijente i njihove korisnike bili automatizirani i maksimalno učinkoviti.

Popis IT tvrtki u Hrvatskoj

wk

Projekt WHOisWHOinIT je on-line platforma za detaljnu prezentaciju tvrtki, proizvoda, usluga i ljudi povezanih s hrvatskom IT industrijom.

 

Izjava o privatnosti

Kontaktirajte nas

Nositelj projekta za EMEA regiju

VIDI-TO d.o.o. Zagreb, Croatia, tel ++385 01 3096 676, fax ++385 01 3096 675
info@whoiswhoinit.com
Whoiswhoinit.com zaštićen je trademark. Sva prava su pridržana.
Luxembourg, EU

Newsletter

Primajte najnovije vijesti iz IT svijeta ....
I agree with the Privacy policy