Imate pitanje?  Kontaktirajte nas na: info@whoiswhoinit.com 

ERP

Izdvojena ERP rješenja

IZDVOJENO
ERP - Enterprise Resource Planning
IZDVOJENO
ERP - Enterprise Resource Planning
IZDVOJENO
ERP - Enterprise Resource Planning
IZDVOJENO
ERP - Enterprise Resource Planning

PANTHEON™ ERP (Datalab)

ERP Datalab PANTHEON™ je suvremeni poslovni informacijski sustav za vođenje, upravljanje i razvoj poduzeća.

Detalji

Ovaj pouzdani poslovni program kreiran za e-stoljeće svojim korisnicima omogućava stjecanje i zadržavanje konkurentne prednosti te dnevno donošenje poslovnih odluka temeljem točnih i ažurnih informacija u svim segmentima poslovanja

Datalab PANTHEON™ je suvremeni poslovni informacijski sustav za vođenje, upravljanje i razvoj poduzeća. PANTHEON™ je moderan i pouzdan poslovni program, kreiran za e-stoljeće. Svojim korisnicima omogućava stjecanje i zadržavanje konkurentne prednosti koju će svaki korisnik nakon implementacije moći u potpunosti iskoristiti te donositi svoje poslovne odluke temeljem točnih i ažurnih informacija u svim segmentima poslovanja

U poslovnom sustavu PANTHEON™ podržani su svi poslovni procesi za svakodnevno poslovanje korisnika, kao što su back-office poslovanje, vezano za robno-materijalno te financijsko poslovanje – zaprimanje robe, međuskladišno poslovanje, računovodstvo i financije, obračun PDV-a, putni nalozi, kadrovska evidencija, obračun plaća te jednostavna i složena proizvodnja. Poslovni sustav PANTHEON™ sadrži i Business Intelligence modul, tako da je moguće kreirati i menadžerske izvještaje, analize i sl.

PANTHEON™ je ERP otvorenog sustava koji radi na MS SQL bazi te je moguće spajanje drugih poslovnih sustava s PANTHEON™ ERP-om kao centralnim sustavom poslovanja.

Kvalitetu PANTHEON™-a potvrđuje preko 52.000 zadovoljnih korisnika, ali i medalje za izvrsnost osvojene na informatičkom sajmu CeBIT u Hannoveru 2008. i 2013.g. U Hrvatskoj je trenutno 14 aktivnih Datalab partnera, od kojih 5 Premium. Stručni konzultanti naše partnerske zajednice sačinjavaju najveću mrežu IT podrške u Republici Hrvatskoj, a i dio su regionalne PANTHEON™ podrške.

PANTHEON je uvijek u skladu sa zakonodavstvom, a sve se promjene brzo i jednostavno automatski prenose putem interneta.
Dostupan je u različitim zakonodavnim i jezičnim lokalizacijama pa tvrtke tako posluju u skladu sa zakonodavstvom drugih država.
U napredne verzije PANTHEON-a ugrađena je moćna poslovna analitika koja omogućava pregled poslovanja na svim nivoima poduzeća. 
Na raspolaganju je također i velik broj vertikalnih rješenja koje rješavaju specifične potrebe korisnika.

PANTHEON™ je ERP kreiran za e-stoljeće i odavno je spreman predvoditi poslovanje 4.0.koje se osniva upravo na njegovim osnovnim značajkama: na konceptu korištenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija u cilju digitalizacije cjelokupnih poslovnih procesa u svim njihovim fazama - od efikasnog marketinga, pametne prodaje, optimizacije radnih procesa i dokumentacije do povećanja vrijednosti i smanjenja troškova. Uvođenje ovog modela, kao i uvođenje samog PANTHEON™-a u poslovni sustav, vrlo se brzo osjeća i na dobiti tvrtke. Budućnost je u digitalizaciji i povezivanju, a mi s PANTHEON™-om već sada svojim korisnicima olakšavamo i ubrzavamo prijelaz na potpuno elektroničko poslovanje.

Delphi i MS SQL

 


Dodatne informacije

058x

INTERVJU: GORAN TEŽAK, direktor DATALABA HRVATSKA

1. Koje su glavne prednosti vaše tvrtke u razvoju i implementaciji ERP rješenja? Možete li predstaviti kompetencije vašeg Tima i zašto je baš vaša tvrtka prava adresa za ERP rješenje?

PANTHEON™ je ERP kreiran za e-stoljeće i odavno je spreman predvoditi novu industrijsku revoluciju , poslovanje 4.0., koja se osniva upravo na njegovim osnovnim značajkama: na konceptu korištenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija u cilju digitalizacije cjelokupnih poslovnih procesa u svim njihovim fazama - od efikasnog marketinga, pametne prodaje, optimizacije radnih procesa i dokumentacije do povećanja vrijednosti i smanjenja troškova. Uvođenje ovog modela, kao i uvođenje samog PANTHEON™-a u poslovni sustav, vrlo se brzo osjeća i na dobiti tvrtke. Digitalno umrežene tvrtke i sustavi još su usmjereniji prema željama tržišta, kvaliteti i dodanoj vrijednosti te razvoju novih proizvoda, usluga i poslovnih modela. Budućnost je u digitalizaciji i povezivanju, a mi s PANTHEON™-om već sada svojim korisnicima olakšavamo i ubrzavamo prijelaz na potpuno elektroničko poslovanje.

Datalabov tim sastavljen je od educiranih, visoko motiviranih ERP profesionalaca. U Hrvatskoj je trenutno 15 aktivnih Datalab partnera, od kojih je 5 Premium. Stručni konzultanti naše partnerske zajednice sačinjavaju najveću mrežu IT podrške u Republici Hrvatskoj, a i dio su regionalne PANTHEON™ podrške.

2. Koje su glavne komparativne prednosti vašeg rješenja u odnosu na konkurenciju?

U Datalabu smo posvećeni konstantnim poboljšanjima, inovacijama i napredovanju. Taj je koncept  zaista raširen u grupi otvorenog koda jer evolucijski razvoj dopušta brze nadogradnje uz niske troškove. Definitivno smo drugačiji od konkurencije, posvećeni konstantnim poboljšanjima i inovacijama te s vjerom u sposobnost i kompetenciju naših djelatnika, partnera i suradnika.

3. Na kojoj tehnologiji je bazirano vaše rješenje i na koji način je riješen sigurnosni aspekt aplikacije?

PANTHEON je baziran na Delphi i MS SQL.

4. Koliko traje implementacija rješenja (kako se određuju/biraju moduli za klijenta) i na koji način se pruža korisnička podrška/održavanje/update nakon implementacije?

Prije implementacije PANTHEON-a obavljamo detaljnu snimku stanja i sukladno utvrđenom sa svakim korisnikom individualno određujemo dinamiku uvođenja novog ERP-a u poslovanje. Tijekom procesa, a i kasnije tijekom cijelog vijeka korištenja PANTHEON-a našim je korisnicima na raspolaganju čitav niz različitih oblika edukacije, pisana uputstva, video-upute i sl. Također je organizirana i 24/7 korisnička podrška naših konzultanata te konzultanata naše partnerske mreže koja je najveća takva u RH.

5. Da li je vaša ERP aplikacija prilagođena mobilnim uređajima i na kojim sve platformama se može koristiti te u kojim sve zemljama/regijama nudite Pantheon?

MS i Android. Zemlje: Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Švicarska, Kosovo, Ukrajina, Rumunjska, Albanija, Bugarska, Crna Gora

6. Imate specijalizirane proizvode po sektorima, imaju li oni predefinirane module i mogu li se oni nadograđivati? Istaknite još neke ključne karakteristike vašeg ERP rješenja?

PANTHEON softverska rješenja su otvorena, prilagodljiva i moćna. Naša je želja da naša rješenja djeluju u svim  informacijskim okruženjima i da korisnicima omogućavaju jednostavan izbor tehnologije obzirom na njihove vlastite poslovne strategije. Razvijamo poslovni informacijski sustav koji je osmišljen modularno i dopušta jednostavne nadogradnje s dodatnim/vertikalnim rješenjima naših partnera. Korisnicima tako osiguravamo napredne funkcionalnosti koje im omogućavaju personalizaciju informacijske podrške i učinkovito dodavanje novih poslovnih usluga.

O sadržaju nadogradnje programa odlučuju povratne informacije korisnika, javno testiranje i korisničke grupe. Prijedloge ocjenjujemo i temeljem su nam za osnovu specifikaciju izmjena. Specifikaciji izmjena slijede razvoj, testiranje i lokalizacija. Tako je sve spremno za  objav nove nadgradnje. Korisnici mogu sami odlučiti da li će instalirati nadgradnju. Na taj su način korisnici također dijelom razvoja.

Nagrade, priznanja, certificati

Zlatna medalja AGRA 2014.

Zlatna medalja na 52. poljoprivredno-prehrambenom sajmu AGRA u kategoriji (novi) proizvodi domaće proizvodnje.

Nagrada EuroCloud 2014
Strukovna komisija je ovoga puta to laskavo priznanje u kategoriji najboljeg korištenja usluge u oblaku u gospodarstvu dodijelila upravo nama, tvrtki Datalab, konkretno za uslugu PANTHEON Farming – inovativno korištenje mobilne aplikacije PANTHEON Farming Mobile. Kao jedan od pobjednika slovenskog natjecanja sudjelovat ćemo s drugim državama u konkurenciji za europsku EuroCloud nagradu.

Priznanje Feniks 2014.
Datalab je u veljači 2014 dobio priznanje Feniks koje je Bisnode na 8. prodajnoj konferenciji Sales Summit prvi puta podijelio poduzećima koja su se slijedom financijske krize našla u teškoćama, ali su se i usprkos tome se uspjela podići iz pepela.

Zlatna medalja AGRA 2013.
Na 51. poljoprivredno-prehrambenom sajmu Agra PANTHEON Farming je zaprimio zlatnu medalju pri ocjenjivanju Mehanizacije i opreme.

European Seal of e-Excellence 2013
Osvojili smo srebrni European Seal of e-Excellence za PANTHEON Farming. Nagradu dodjeljuje EMF – The Forum of e-Excellence za inovativna rješenja.

Oracle partner 2010
U poslovnoj 2010. godini sa slovenskom podružnicom Oracle-a sklopili smo najviše poslova u odnosu na sve njihove partnere.

Naj e-rješenje i Naj e-poduzeće 2008
9. studenoga 2010. pri Gospodarskoj zbornici Slovenije održala se dodjela nagrada poduzećim i financijskim institucijama za najbolja godišnja izvješća 2009. Datalab Tehnologije je dobilo nagradu za najbolje godišnje izvješće u kategoriji srednjih i malih poduzeća i time se postavilo ravnopravno prema nagrađenim velikanima – Krki i Triglav osiguranju.

Naj e-rješenje i Naj e-poduzeće 2008.
Na natečaju za Naj e-poduzeće i Naj e-rješenje koje je 2008. Organizirala Javna agencija RS za poduzetništvo i strane investicije (JAPTI), a u suradnji s Gospodarskom komorom Slovenije, Udruženjem za informatiku i telekomunikacije te Ministrstvom za visoko školstvo, znanost i tehnologiju – Direktoratom za informacijske djelatnosti, kompanija Datalab osvojila je čak dvije nagrade.
Na temelju pregleda učinkovitosti rješenja e-poslovanja natjecatelja nagrađene su najbolje e-aplikacije obzirom na integrirana e-rješenja. Slijedom toga osvojili smo zlatnu nagradu Naj e-rešitev 2008. u kategoriji malih poduzeća za sustav PANTHEON.
U okviru nagrade za Naj e-poduzeće organizatori su birali i tvrtke koje su bile posebno uspješne pri uvođenju i daljnjem korištenju e-poslovanja u svojim poslovnim procesima. U kategoriji malih poduzeća primili smo srebrnu nagradu Naj e-poduzeće 2008. za uvođenje e-poslovanja.

European Seal of e-Excellence 2008.
Datalab je na CeBitu 2008. primio prestižno priznanje European Seal of Excellence koje dodjeljuje E-Accelerator. Datalab je prvo slovensko poduzeće kojem je uspjelo osvojiti to priznanje.
European Seal of Excellence dodjeljuje se europskim IT tvrtkama koje se svojom inovativnošću i kvalitetnim rješenjima u marketingu izrazito ističu od ostalih; neki od prethodnih dobitnika su tvrtke Nokia, Strato, Alcatel i drugi.

Oracle EE & CIS partner leta 2007
Datalab je u travnju 2007. izabran Oracle partnerom 2007. na području “Oracle EE & CIS Partner”. Datalab je prva tvrtka iz cijele regije Adriatic koje je osvojilo tu prestižnu nagradu. Tako je i Oracle pokazao da PANTHEON smatra vodećim poslovno-informacijskim sustavom za mala i srednja poduzeća u ovom dijelu svijeta.

PARTNERI

Popis IT tvrtki u Hrvatskoj

wk

Projekt WHOisWHOinIT je on-line platforma za detaljnu prezentaciju tvrtki, proizvoda, usluga i ljudi povezanih s hrvatskom IT industrijom.

 

Izjava o privatnosti

Kontaktirajte nas

Nositelj projekta za EMEA regiju

VIDI-TO d.o.o. Zagreb, Croatia, tel ++385 01 3096 676, fax ++385 01 3096 675
info@whoiswhoinit.com
Whoiswhoinit.com zaštićen je trademark. Sva prava su pridržana.
Luxembourg, EU

Newsletter

Primajte najnovije vijesti iz IT svijeta ....
Slažem se sa Uvjeti privatnosti