Imate pitanje?  Kontaktirajte nas na: info@whoiswhoinit.com 

Adacta d.o.o.

Zagreb Strojarska 20, Zagreb

Detalji

Mi smo vaš najbolji izbor za implementaciju Microsoft Dynamics, Qlik i IT rješenja za industriju osiguranja u ovom dijelu Europe.

Mi smo vaš najbolji izbor za implementaciju Microsoft Dynamics, Qlik i IT rješenja za industriju osiguranja u ovom dijelu Europe. Adacta Group, osnovana je 1989. u Ljubljani, vodeći je regionalni Microsoft Dynamics i Qlik partner. Posvetili smo naše znanje i iskustvo razvoju i implementaciji poslovnih IT rješenja te poslovnom savjetovanju. Naša tvrtka, s preko 440 profesionalaca, pruža podršku na više od 400 regionalnih i međunarodnih projekata. Želimo iskoristiti našu stručnost i pokrenuti promjene u načinu poslovanja naših brojnih klijenata.

Galerija slika


Osnovne informacije

41289820841
Strojarska 20, Zagreb
+385 1 611 63 30
+385 1 611 60 11
Krešimir Mlinarić
Josip Penavić

Informacije

1989
460
Slovenija, Hrvatska, Srbija, BiH, Češka, Njemačka, UK, Rusija

Proizvodi i usluge

CRM (Adacta)

CRM (Adacta)

Microsoft Dynamics CRM
...

CRM - Customer relationship management

BI (Adacta)

BI (Adacta)

Steknite duboki uvid u podatke za pametnije poslovne odluke.

...

BI - Business Intelligence

Customer relationship management, Business Intelligence

Intervju

Milan Listes

INTERVJU: Milan Listeš, Voditelj Bi odjela Adacte

1. Koje su glavne prednosti vaše tvrtke u razvoju i implementaciji BI rješenja?

27 godina iskustva u IT industriji, preko 450 uspješno završenih regionalnih i međunarodnih projekata, uredi u 8 država i tim od 440 stručnjaka su ključni razlozi zašto smo izrasli u jednu od najvećih IT kompanija u regiji. Od 2008. godine smo glavni Qlik partner za implementaciju BI rješenje, jednog od najmodernijih svjetskih rješenja za poslovnu analitiku. Također smo glavni Microsoft Dynamics partner te implementator Microsoftovog BI rješenja, Power BI.

2. Možete li predstaviti kompetencije vašeg Tima i zašto je baš vaša tvrtka prava adresa za BI rješenja?

Zahvaljujući dugogodišnjeg iskustva našeg internacionalnog tima na projektima u raznim industrijama stekli smo veliki know-how te najbolje prakse i samim time možemo poduzećima ponuditi kompletno rješenje, od savjetovanja poboljšanje procesa do implementacije odgovarajućeg BI rješenja prilagođeno njihovim zahtjevima.

3. Koje su glavne komparativne prednosti vašeg rješenja u odnosu na konkurenciju?

Qlik je snažna platforma za poslovno otkrivanje i donošenje odluka, koju je i Gartner prepoznao kao Vodeći u njihovom Magičnom kvadrantu platformi za poslovnu inteligenciju i analitiku za 2015. godinu. Više od 35 tisuća klijenata diljem svijeta koriste Qlik kako bi donijeli bolje poslovne odluke. Adacta je Qlikov partner za Adriatic regiju, a naše devetogodišnje partnerstvo s Qlikom rezultiralo je s više od 100 uspješno završenih implementacija Qlika. To nam omogućava razvoj rješenja za poslovnu inteligenciju koja su prilagođena potrebama svake tvrtke.

Za optimiziranje poslovnih odluka potreban je snažan alat za poslovnu inteligenciju. Self-service BI s naglaskom na individualne korisnike donosi novu dimenziju poslovanju. Promotrite analitiku kroz vlastite oči, otkrijte nove odnose u stvarnom vremenu, poduprite svoje odluke, a istovremeno rasteretite IT odjel. Kreiranje fleksibilnih i interaktivnih vizualizacija nikad nije bilo lakše i više atraktivno. Donesite pravu i inovativnu odluku u svakom djelu vašeg poslovanja uz pomoć Adactinih BI alata.

Naša rješenja prilagođavamo za svaku industriji ali smo zahvaljujući broja projekata u određenim industrijama razvili specijalizirana BI rješenja za sljedeće industrije:

- BI za FMCG i retail industriju
- BI za banke
- BI za osiguravatelje

 adacta

 

 

Popis IT tvrtki u Hrvatskoj

wk

Projekt WHOisWHOinIT je on-line platforma za detaljnu prezentaciju tvrtki, proizvoda, usluga i ljudi povezanih s hrvatskom IT industrijom.

 

Izjava o privatnosti

Kontaktirajte nas

Nositelj projekta za EMEA regiju

VIDI-TO d.o.o. Zagreb, Croatia, tel ++385 01 3096 676, fax ++385 01 3096 675
info@whoiswhoinit.com
Whoiswhoinit.com zaštićen je trademark. Sva prava su pridržana.
Luxembourg, EU

Newsletter

Primajte najnovije vijesti iz IT svijeta ....
Slažem se sa Uvjeti privatnosti