Imate pitanje?  Kontaktirajte nas na: info@whoiswhoinit.com 

PIS d.o.o.

Zagreb Vitezićeva 2, 10110 Zagreb
Pogledajte video
watch video
Poslovno informatički sistemi d.o.o.

Detalji

Već više od 25 godina znanjem i odvažnošću kreiramo vrhunska svjetska poslovna programska rješenja i pružamo vrhunske IT usluge. Sinergija našeg multidisciplinarnog tima i stečenog iskustva u radu sa kompleksnim sustavima kao i naše politike kvalitete garantira zadovoljavanje potreba i najzahtjevnijih korisnika. Osim navedenog pokrivamo i sljedeća područja:

POSLOVNO SAVJETOVANJE
Naše dugogodišnje iskustvo u radu s raznim klijentima i tržišnim zahtjevima te veliki broj odrađenih projekata osposobili su nas za pružanje kvalitetnog poslovnog savjetovanja. Zajedno s vama sudjelujemo u analizi, izgradnji i optimizaciji poslovnih procesa i ključnih pokazatelja poslovanja u skladu sa dobrom poslovnom praksom.

KORISNIČKA PODRŠKA
Neprekinuto funkcioniranje svakodnevnog poslovanja moguće je osigurati jedino uz pravovremenu, transparentnu i kvalitetnu korisničku podršku. Razvijene procedure i dugogodišnje iskustvo naših konzultanata, sistem inženjera i analitičara u pružanju podrške kompleksnim sustavima vaša su garancija nesmetanom poslovanju.

RJEŠENJA PREMA ZAHTJEVIMA KORISNIKA
Bilo da se radi o prilagodbi postojećih rješenja, povezivanju sa drugim sustavima ili izradi potpuno novih aplikacija naš razvojni tim spreman je na svaki izazov.

ODRŽAVANJE IT INFRASTRUKTURE
Naše iskustvo na poslovima tehničke podrške, educirani ljudi, procesi i tehnologija osiguravaju identifikaciju trendova, čime na vrijeme uočavamo potrebe za specifičnim intervencijama ili upozorenjima kako bismo Vama i Vašim krajnjim kupcima osigurali kvalitetu usluge koju i zaslužujete.

PRODAJA IT OPREME
U segmentu IT opreme zastupnici smo renomiranih svjetskih proizvođača opreme za opremanje trgovačkih lanaca.

 KOMPETITIVNOST I INOVATIVNI ELEMENTI PROIZVODA

 • Iskustvo u implementacijama poslovnih sustava različitih industrija i veličina
 • Open source platforma
 • Web ili desktop rješenje
 • Podržano na mobilnim uređajima (Android / Windows Mobile)

KORIŠTENE TEHNOLOGIJE

 • Platforma: Linux
 • Baza podataka: Firebird
 • Razvojni alati: Java/Spring/Primefaces/ADF

NAGRADE, PRIZNANJA, CERTIFIKATI 

Naš ERP modul IPIS+ promet ušao je u 50 ključnih IT rješenja u Hrvatskoj u katalog ''Who is Who in IT'' i u finalan izbor kao tehnološki dobavljač godine na dodijeli Zlatne košarice za 2017 godinu.

Galerija slika

Krešimir Ćurković, direktor Tomislav Peras, voditelj prodaje i marketinga Vladimir Zbodulja, direktor inovacija Alenka Jaša, voditeljica aplikativnih rješenja Zvonimir Harjač, direktor projekata

Osnovne informacije

78839398048
Vitezićeva 2, 10110 Zagreb
+385 1 3639 330
+385 1 3691 471
Krešimir Ćurković
Tomislav Peras

Informacije

1989
66
11
3.342.200 Kn
-469.500 Kn
26.426.600 Kn
-320.400 Kn
Slovenija, Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, SAD, Austrija, Češka, Latvija, Slovačka, UAE

TRGOVINA
A007 d.o.o.
Bure d.o.o.
Euro Janković
Heljić d.o.o.
Igma d.o.o.
Izbor-Jandrić d.o.o.
Jagoda trgovina d.o.o.
Jamnica d.d.
Knežak d.o.o.
Konzum d.d.
Konzum d.o.o.
Ledo d.d.
Makro d.o.o.
mbm d.o.o.
Mercator BH d.o.o.
PIK Vrbovec d.d.
PPK-Bjelovar d.d
Ribola d.o.o.
S.M.A.K. d.o.o.
Sonik d.o.o.
STQ d.o.o.
T.C. Dandy d.o.o.
Union d.d.
Victa d.o.o
Zagora promet d.o.o.
Žitnjak d.d.

PROIZVODNJA
ELDA d.o.o.
Foša Zadar d.o.o.
Hemco d.o.o.
Odjeća d.o.o.
PIK d.d.
Regeneracija netkani tekstil i tepisi d.o.o.
Slavonija DI d.o.o.
Uniprom Pekara d.o.o.

NAKLADNIŠTVO I IZDAVAŠTVO
Dobra knjiga d.o.o.
Naklada Ljevak d.o.o.

UGOSTITELJSTVO
Konzum d.d. - kantina
Kuća dida Tunje
Ledo d.d. - kantina
Restoran Fenix
Sabor Republike Hrvatske – kantina

TURIZAM
Hotel Rotondo

OSTALO
Darko nekretnine d.o.o.
Slavonija OIE d.o.o.

IT ODRŽAVANJE INFRASTRUKTURE
Deichmann trgovina obućom d.o.o.
H&M Hennes & Mauritz d.o.o
Konzum d.d.
Konzum d.o.o.
Mercator BH d.o.o.

Proizvodi i usluge

IPIS+ ERP (PIS)

IPIS+ ERP (PIS)

IPIS+ ERP je integralni poslovno informacijski sustav

...

ERP - Enterprise Resource Planning

 • Platforma: Linux
 • Baza podataka: Firebird
 • Razvojni alati: Java/Spring/Primefaces/ADF

Naša vizija: Znanjem i odvažnošću kreirati vrhunska svjetska poslovna programska rješenja i prateće usluge koja će svim našim dionicima stvoriti dodanu vrijednost i kreirati komparativnu prednost povećanjem baze znanja i efikasnosti poslovnih procesa.

Naši strateški ciljevi su:

 • postizanje punog zadovoljstva i očekivanja korisnika naših proizvoda i usluga
 • stvaranje i održavanje poticajnog okruženja za stalni napredak, edukaciju i profesionalni rast i razvoj svih naših zaposlenika
 • kontinuirano poboljšavanje kvalitete naših proizvoda i usluga uz postizanje visoke produktivnosti
 • jačanje tržišne pozicije na svim tržištima na kojima poslujemo i širenje na nova tržišta

Zaposlenike cijenimo, poštujemo njihovu sposobnost i lojalnost, zato i ulažemo u njihov profesionalni rast i razvoj kroz interne i eksterne edukacije. Naši zaposlenici su naša najveća snaga koja nam omogućava postizanje zajedničkog cilja – ostvarenje naše misije i naše vizije.

Enterprise Resource Planning, Mobile solutions, Trade software solutions, Customer relationship management, Custom software, Human resources, Data warehouse, Travel & Tourism Solutions, Business Intelligence, IT infrastructure, Warehouse management system, GDPR, FinTech, Accounting software, Industry 4.0

Nagrade, priznanja, certificati

Naš ERP modul IPIS+ promet ušao je u 50 ključnih IT rješenja u Hrvatskoj u katalog ''Who is Who in IT'' i u finalan izbor kao tehnološki dobavljač godine na dodijeli Zlatne košarice za 2017 godinu.

Intervju

Peras 1

IPIS+ PROGRAMSKO RJEŠENJE KONTINUIRANO RAZVIJAMO U SKLADU SA POTREBAMA KORISNIKA, TRŽIŠTA I TEHNOLOŠKIM INOVACIJAMA

Intervju: Tomislav Peras, voditelj prodaje i marketinga

1. Koje su glavne prednosti vaše tvrtke u razvoju i implementaciji ERP rješenja?

Naša najveća prednost su naši zaposlenici koji su kroz mnogobrojne zahtjeve korisnika i kompleksne implementacije u više od 25 godina izrasli u vrhunske stručnjake u svojim područjima.

2. Možete li predstaviti kompetencije vašeg Tima i zašto je baš vaša tvrtka prava adresa za ERP rješenje?

Kompetencije našeg tima su brzo svladavanje problematike korisnika iz različitih grana industrije te jasna prezentacija adekvatnog rješenja. Ako želite postaviti novi ili optimizirati postojeći poslovni proces koji treba informatički pretočiti u ERP onda je PIS krojačnica koje će Vaše odijelo, odnosno ERP, skrojiti prema Vašoj mjeri i potrebi.

3. Koje su glavne komparativne prednosti vašeg rješenja u odnosu na konkurenciju?

Bez obzira na veličinu projekta i mjesto gdje se on nalazi spremni smo i zainteresirani pomoći optimizirati Vaše poslovne procese. Naše iskustvo iz dana u dan pokazuje da se sve manje traži isključivo implementiranje tzv. ''najbolje poslovne prakse'' jer takav pristup ne osigurava postojeću konkurentsku prednost, odnosno tako će te postati kopija, a najčešće i loša kopija, sustava koji se zamislili kao uzor. S toga prednost nije u izboru pojedinih modula ERP-a uz ograničene mogućnosti prilagodbe, već se traži prilagodba po mjeri u samom kodu ili core-u aplikacije kako bi se izvukao maksimum i ostvarila konkurentska prednost u svakom poslovnom procesu. Naravno za to su Vam potrebni izvrsni stručnjaci koji imaju dugogodišnje iskustvo i koji su sudjelovali u razvoju aplikacije od samih početaka.

4. Na kojoj tehnologiji je bazirano vaše rješenje i na koji način je riješen sigurnosni aspekt aplikacije?

Naše rješenje bazirano je na open source tehnologijama: Linux platformi, Firebird bazi i Java/Spring/Primefaces/ADF razvojnim alatima. Što se tiče sigurnosti za autorizaciju i autentifikaciju korisnika koristimo sve mogućnosti operativnog sustava i baze podataka. U aplikaciji korisnik se dodatno identificira svojim aplikativnim korisničkim imenom koje bilježi i prati sve njegove aktivnosti. 
Svakodnevno radimo na tome da naša rješenja zadovoljavaju sve aktualne sigurnosne standarde poput enkripcije i upravljanje zaporkama, upravljanja korisnicima na nivou baze podataka te restrikcija pristupa podacima.

 5. Koliko traje implementacija rješenja (kako se određuju/biraju moduli za klijenta) i na koji način se pruža korisnička podrška/održavanje/update nakon implementacije

S obzirom da većinom radimo kompleksne implementacije, iz našeg iskustva implementacije traju od 4 do 12 mjeseci. Pritom samo trajanje ovisi o razini potrebnih prilagodbi koje su korisniku bitne za ''boost'' u poslovnim procesima. Moduli ERP-a i razina prilagodbi dogovaraju se zajednički u sklopu radionica prije početka same implementacije. Korisnička podrška pruža podršku prema odabranom paketu usluga održavanja. Pritom neovisno o odabranom paketu usluga održavanja svi korisnici imaju uključene besplatne periodičke nadogradnje kao i zakonske prilagodbe.

6. Da li je vaša ERP aplikacija prilagođena mobilnim uređajima i na kojim sve platformama se može koristiti te u kojim sve zemljama/regijama nudite vaše ERP rješenje?

Naše ERP rješenje podržava Android i WindowsMobile platforme no u vidu nam je razvoj podrške i za iOS platformu. Područje našeg poslovnog interesa proteže se na Adrija regiju, EU, Veliku Britaniju i SAD.

7. Imate specijalizirane proizvode po sektorima, imaju li oni predefinirane module i mogu li se oni nadograđivati? Istaknite još neke ključne karakteristike vašeg ERP rješenja.

U sektoru trgovine imamo specijalizirani proizvod pod nazivom IPIS+ Upravljanje trgovinom koji služi za upravljanje poslovnim procesima u trgovini. Taj modul pokriva upravljanje kategorijama i asortimanima prodajnih mjesta, promocijama, dobavljačima, in-store operacijama, programom vjernosti i e-trgovinom. U sklopu tog modula posebno bi istaknuli aplikacije IPIS+ Promet i IPIS+ Zalihe koje prikazuju trenutni promet po maloprodajnim lokacijama i trenutno stanje zaliha na nivou mreže. Takve aplikacije pogodne su za poslovne sustave koje imaju veliki broj lokacija s mogućnošću korištenja na nivou pojedine lokacije, grupe lokacija ili regije. U sektoru proizvodnje naše rješenje IPIS+ Upravljanje proizvodnjom složeno je prema principu Industrije 4.0. te pokriva sve segmente proizvodnje od R&D do kontrolinga.
Svi naši moduli mogu se nadograđivati ovisno o zahtjevu korisnika i to je ujedno i naša ključna karakteristika koju volimo popularno zvati ''tailor made'' ERP!

Popis IT tvrtki u Hrvatskoj

wk

Projekt WHOisWHOinIT je on-line platforma za detaljnu prezentaciju tvrtki, proizvoda, usluga i ljudi povezanih s hrvatskom IT industrijom.

 

Izjava o privatnosti

Kontaktirajte nas

Nositelj projekta za EMEA regiju

VIDI-TO d.o.o. Zagreb, Croatia, tel ++385 01 3096 676, fax ++385 01 3096 675
info@whoiswhoinit.com
Whoiswhoinit.com zaštićen je trademark. Sva prava su pridržana.
Luxembourg, EU

Newsletter

Primajte najnovije vijesti iz IT svijeta ....
I agree with the Privacy policy